Post by zoppkansconslucmi on Mar 6, 2022 2:58:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm City: Farming \u0026 City Building ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm City: Farming \u0026 City Building IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код безкрайни точки ▞▞▞
▞▞▞ Farm City: Farming \u0026 City Building 2022 version ▞▞▞
Farm City: Farming & City Building Priložnostne xpc
Числата на постиженията продължават да намаляват и даденото време не е извършено наполовина. Твърде много грешки. някои постижения са невъзможни, защото нулират напредъка ви
Най най-яката игра
Напълно пристрастен; просто имам проблем да разбера как да използвам бомбите и такива, закупени в магазина, които в момента са в плевнята. Освен това........ НАПЪЛНО СТРАХОТНО!!!!!! 8/30: НЕ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО СИ! ПРОСТО ДЕИНСТАЛИРАХ ИГРАТА. (ДА, ВИЕМ). ЗАПОЧНА СТРАХОТНО. ВСЕ ОЧАКВАМ НЯКОЙ ДА ОТГОВОР НА 3 ВЪПРОСА. ЧАКАХ ОТ ПОНЕ МЕСЕЦ ЗА ПЪРВОТО. ВНИМАВАЙ!! АКО МОЖЕХ ДА ДАМ ОТРИЦАТИВНИ ЗВЕЗДИ...
Хубава игра беше интересна и в играта трябва да спасим монетата, която е трудна, но все пак е хубава
Толкова много бъгове. Не можете да добавяте приятели, така че не можете да получите помощ. Казва ви да вземете къщи, въпреки че не можете. Спестете време и пари!
Преди ми харесваше играта. Но след актуализацията преди няколко дни, той остана на същото време за изчакване на производството на стоки. Моля, поправете този проблем, благодаря
не знам защо не мога да се свържа с приятелите си написах опресняване след 6 часа 45 минути, тогава ще е 24 часа не мога да се свържа с приятелите си
Наистина харесвам тази игра и бих й дал пет звезди, с изключение на това, че изглежда малко бъгава и сега играта ми казва, че отнема 9 ЧАСА, за да получа фабричен артикул! Yeesh! Няколко мои приятели имат същия проблем... Толкова за един уикенд на преяждане...
Тази игра не се стартира само отива на екрана за зареждане и това е всичко.
Ще се насладя на играта. това е добра игра на фермерски град.
Тази игра е забавна, но тази платена игра трябва да е нещо
Ще дам 3 звезди, всъщност много ми харесва тази игра, но времето е толкова дълго... И рекламите, които я правят кратка, изчезнаха... Можете ли да я поправите?? Надявам се да се оправи... Защото в рекламите наистина съкращаваме времето за правене на продукти в тази игра.... Точно като в овца.. как така?? Отнема 4 часа... 😡 Боже мой и рекламите изчезнаха 😡 много разочарован !! Мислех, че е грешка, но не.. Надявам се рекламите да се върнат, моля 🥺🥺
Тази игра е много добра игра за преминаване на време, но едно нещо в нея. Трудността й се увеличава с всяко повишаване на нивото и след това са необходими 10-10 дни, за да се изгради всичко.
Страхотна игра и е много забавна за игра..
Тази игра е супер харесвана..но мисля, че трябва да се направят още подобрения или да се добавят декорации...като пейки..цветя..дървета..плочки..тротоари.
Обичам тази игра, защото може да ви помогне да развиете ума си за повече идеи
Инсталирах тази игра снощи и тя работеше прекрасно, до този следобед, когато реши да замръзне и да не реагира. Мога да отворя играта добре, но не мога да направя нищо извън тази точка. Ако можете да поправите този проблем, тъй като наистина не искам да загубя напредъка си в играта и бих искал да дам по-добра оценка на това приложение, тъй като самата игра е доста забавна, когато всъщност работи!
Мисля, че това е измама. Програмата/играта изглежда е предназначена да ви премести бързо, за да направите подобрения или бързо да ви преведе на по-високи нива. Трябва да плащате за подобряване или преминаване на други нива. Ако не го направите, ще останете на същото ниво с дни!!!! Играта е сладка. Изглежда възможен за забавление. ОБАЧЕ, ако НЕ ПЛАЩАТЕ за подобрения или за да отидете на по-високи нива, ЩЕ СТЕ НА СЪЩОТО НИВО ЗА ДНИ!!!! ТОВА ГАНО!!!
Играта е достатъчно добра. Впечатлен съм от играта, харесва ми. Моля, добавете 3-D ротация към всяка част от играта. За да направите играта по-реална, можете да добавите и нощно време, защото няма място в света, където да има само ден. Също така новопостроената арена на морето като таблото за събития и т.н. не може да бъде декорирана по наше желание, казва се като "недостъпна зона", моля, опитайте се да направите зоната достъпна за декорация. Също така пътят е празен по всяко време в този участък, опитайте се да преместите колата в тази зона.
👌
Много е добре, но не мога да се сприятелявам, защото списъкът не се актуализира, но играта е добра и моля, актуализирайте списъка 👆
Не мога да добавя приятели. Непрекъснато казвайте, че списъкът с приятели ще се актуализира, но не. Остана на 6 часа и 0 минути, за да се обнови списъкът с приятели.
Проблеми при разработката, този разработчик не е завършил напълно тази игра. Когато произвеждаме артикули, парите не се изплащат. Не можем да приемем други играчи да ни помогнат да изградим играта. Тази игра е подобна на "township", но разработчикът трябва да завърши играта и да поправи грешките или да премахне всичко заедно. СПРЕТЕ ДА ГУБИТЕ ВРЕМЕ НА ХОРА ДА ИЗТЕГЛЯТЕ ТАЗИ УЖАСНА ИГРА, КОЯТО НАСТРИРАТЕ!
Supe e
Обикновено не харчете пари за игри. Реших защо не. Играта открадна $9,99 от мен. Дори не ми даде това, за което платих. Каква изцепка. Сега какво ще кажете да ми върнете парите!!!!
Тази игра е като township, но по-добра, защото не използва данни за игра. Обичам го😍😍😍
Приятна игра за игра, но искам да видя хората да се разхождат, като да й вдъхнат малко живот, не само колите я правят да изглежда истинска
Интересна...
Беше приятно изживяване да играя тази игра. Но за съжаление, той е замразен/обесен от 26 юни 2021 г. Уведомете ни, има ли някаква неизправност в производствения случай. Очаквам с нетърпение любезния ви отговор на това, което ще ми помогне или да го запазя инсталиран, или да го деинсталирам. Благодаря☺️
🥰🥰🥰
Играта е страхотна и много зарибяваща вече дори не мога да стана от телефона не мислите а теглете и едно голямо браво на създателите тази игра никога няма да забравя страхотна е!!!
Това е много хубава и красива игра Много ми харесва тази игра.
28.8.21- дилърът избяга при опит да отвори специална кутия. 5.9.21- всичките ми приятели току-що изчезнаха. 14.09- всичките ми приятели ги няма. 10/10- събитието приключи, но наградите (1-ви) не са кредитирани.
Играта е много забавна и яка. Гадното е, че много време се строят парите, и ни дават малко.
Има нова грешка и това е играта няма да се отвори
добре
Нямам опция за добавяне на приятел, моля, поправете го
Всъщност исках да дам оценка 5 звезди. Играта е добре доколкото. Графичният дизайн е добър и играта ми харесва. Но зареждането на играта отнема твърде много време, въпреки че интернет няма проблем. Офлайн зареждането също е гадно.
Зареждането отнема твърде много време и няма приятели, които да помогнат, дори когато сте влезли във FB, изобщо не можете да изпращате информация за приятели плюс времето за събиране на предмети за изграждане на сградите е лудост, когато не можете да получите елементи, от които се нуждаете, и можете не увеличавайте общността
Kid Halloween Jigsaw Puzzles Pendidikan youv