Post by zoppkansconslucmi on Mar 6, 2022 2:39:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Johnny Trigger: Action Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Johnny Trigger: Action Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ palielināt žetonus uzlauzt ▞▞▞
▞▞▞ Johnny Trigger: Action Shooter 2022 version ▞▞▞
Pārsteidzoši vienkārša, bet jautra spēle. Reklāmu biežums ir vienkārši neciešams. Ja jums padodas spēle, jūs pavadīsit tikpat daudz laika, skatoties reklāmas, cik patiesībā spēlēsit. Lai arī cik jautra būtu spēle, ir arī citas spēles, kuras varu spēlēt, kur ik pēc 10 spēles minūtēm skatāties 30 sekundes reklāmu.
MAN PATĪK TAS ĻOTI FORŠI
Man ļoti patīk šī spēle tērpu, ieroču un palēninātas kustības dēļ 😈😈😈😈😈😈Dare Devil game
Absolūti SMIEKLĪGS reklāmu daudzums, kas tiek uzspiests lietotājam. Es saprotu, ka šī ir bezmaksas spēle, un tāpēc izstrādātājs gūst ieņēmumus no reklāmām, pieliekot pūles, lai izveidotu spēli, taču šis izstrādātājs ir TĪŠI ieprogrammējis to, lai tajā tiktu rādīta reklāma (bieži vien 30–45 sekundes gara) ik pēc 2 kārtām PLUS katras kad noklikšķināt uz bonusa vai jaunināšanas bonusa! Jūs pavadāt aptuveni tikpat daudz laika ar reklāmām, cik patiesībā spēlējat spēli! Tas vienkārši nav tā vērts!
Nav slikta spēle un diezgan jautra ar labu grafiku un dinamiku. Tomēr esmu pabeidzis vairāk nekā 350 līmeņus, un nekāda progresa nav. Tas nekļūst grūtāks / ātrāks / ilgāks. Tērpi ir bezjēdzīgi un neko nepievieno, visi ieroči ir ļoti līdzīgi un nedod nekādas priekšrocības salīdzinājumā ar citiem, izņemot gadījumus, kad runa ir par "priekšnieka līmeni". Jādomā arī, jo īpaši attiecībā uz līmeņiem, jo tie ļoti atkārtojas.
Ļoti jautra bet vajadzētu vairāku variāciju spēle
Ļoti forši, izņemot vienkāršus līmeņus
Putas
Baigi laba spēle. Tanki!!!
Tā ir laba spēle, taču jums vajadzētu pievienot "cieto režīmu", kurā jums nav lāzera (vai līnijas), ar kuru mērķēt. Turklāt es uzskatu, ka jums vajadzētu pievienot veidu, kā iegādāties tērpus, maksājot par tiem spēles valūtā.
Man tas patīk, bet tas iznīcināja visu, ko biju saglabājis un paveicis.
Ideja ir lieliska. Spēle ir svaiga un jauna. Reklāmas... nu, jūs, puiši, esat slaveni ar to, ka piespiedāt reklāmu loksnes. Ja varat nākt klajā ar šādām labām idejām, kāpēc gan nepadomāt par labāku veidu, kā lietot reklāmas? Šī spēle nebūs ilgi. Tikai dažas nedēļas, un neviens to neatcerēsies. Jūs, puiši, esat radījuši daudz šādu spēļu, taču tās visas ir vienādas!
Man ir jāsaka. Spēlei ir ļoti foršs koncepts, bet es to vienkārši ienīstu, ka tai ir tāda nobīde. Mans tālrunis ir jauns, tāpēc tas nevar būt no tā. Citas lietotnes, kuras izmantoju, darbojas lieliski. Tātad, ja izstrādātājs tikai nedaudz vairāk strādātu pie spēles, tas kļūtu ļoti patīkams.
Novatoriska spēle laika pavadīšanai ar minimālu spiedienu un izdevumiem. Lieliski puiši. Gaidām citus stāsta atjauninājumus, kļūdu noņemšanu, kamēr tiek ielādētas iekārtas, vēl jaunas smagas un garas problēmas ar munīciju un nodilumiem kā cenu. Lūdzu, ievietojiet tiešsaistes saglabāšanu nākotnē.
Super jautri noteikti nesaņem bugs super labas un jautras spēles
Pagaidām labi, taču ar 2 spēlētām minūtēm nepietiek, lai pārskatītu
Johnny Trigger: Action Shooter פעולה tedg
ŠĪ SPĒLE IR FORŠA, BET BIJA TIK DAUDZ REKLĀMU, ES MAKSĀJU 11 INR MĒNESĪ JĀ, LŪDZU, NOŅEM VISAS REKLĀMAS
No 190. līdz 200. līmenim visur ir Kunga Gautama Buda statujas tempļi, un tur ir jācīnās ar ieročiem.
Visu laiku sliktākās spēles, kas ir visu laiku īstas reklāmas? Unistall
Jebal iebašat savas reklāmas dirsa,🤬🤬🤬
Vairāk reklāmu nekā spēle — 2 pēc katra līmeņa. Arī rada ilūziju par bezmaksas priekšmetiem, ar tādām pogām kā "500 USD bezmaksas nauda" pēc boss cīņas vai progresa josla, lai atbloķētu jaunu kostīmu, sasniedzot 100%, parādot jums pogu "pieprasīt tērpu", un poga vienkārši nedarbojas. , liekot jums atteikties no tērpa un iegādāties tos, iegādājoties lietotni, pat ar nogalināšanu, viņiem jau ir jāgūst ieņēmumi no reklāmām. 2 zvaigznes tikai jautrības līmeņa dēļ.
Tā ir ļoti interesanta un brīnišķīga spēle, un tā ir ļoti laba pieredze, spēlējot šo spēli
Reklāmas... Tas ir viss, kas man jāsaka.
Nav spēles, ir tikai reklāmas. Es to spēlēju 2 dienas, jūs spēlējat 15 sekundes, un tas ielādē 25 sekunžu reklāmas. Jūs sasniedzat kontrolpunktu, reklāmas. Jūs vēlaties jebko, reklāmas. Spēle pastāvīgi avarē, jo tā fonā ielādē reklāmas. Bet trakākais ir krāpniecība, pēc 2 dienām man atsūtīja piekrišanu, ka jāvienojas, lai turpinātu spēlēt, lai viņi varētu piekļūt visai manai informācijai un mobilā telefona kontaktiem un aktivitātēm uz "Mērķa reklāmām".
Tā ir forša spēle, taču tajā ir pārāk daudz reklāmu, tāpēc es šai spēlei piešķīru piecas zvaigznes. Paldies, ja tajā ir daudz reklāmu, tas ir labi.
Super duper 😁👍
Meh. Sākumā jautri, bet neliešu iestatījums tiek atkārtots ar dažādu pieredzi, tāpēc tas ātri kļūst garlaicīgi. Būtībā ir jābūt 20 patiesi dažādiem līmeņiem, tas arī viss. Arī jūs varat iegādāties ieročus (par naudu, ko nopelnāt spēlē), bet jums nav norādītas to īpašības pirms to iegādes, tāpēc es 3 reizes izšķērdēju naudu, pērkot ieročus, kas izrādījās ne tik labi, kā man jau bija.
Es tam dotu 2 ar pusi zvaigznes, ja zinātu, kā. Spēle ir fantastiska — pirmajās prātu satriecošajās 10 minūtēs, pirms sākat redzēt, ka katrs līmenis atkārtojas ar citu fonu. Ieroču dažādības un kostīmu izvēle saglabā jūsu interesi, taču neļaujiet sevi apmānīt ar ļoti ierobežoto (un dārgo) Super Guns izvēli. Kaitējums palīdz pret priekšniekiem, bet malšana nekad neapstājas. Iespējams, ja viņi pārveidotu spēli abit, garāki līmeņi, vairāk ieroču un mazāk reklāmu.
Šis ir jautrs laika aizpildītājs. Tā ir sava veida spēle, kurā es varētu iegrimt daudz vairāk laika, taču mehānika, izaicinājumi un vide atkārtojas un tiek ĻOTI ātri pārstrādāti. Tāpat es saprotu un piekrītu, ka reklāmas ir nepieciešamas, lai finansētu spēles, kuras mums patīk, taču, ne tikai tas, ka tas ir katrā citā līmenī vai mēģinājumā, sākuma ekrānā ir arī statiska reklāma, kas bieži tiek rādīta visā līmenī, bloķējot jūsu skatījumu un tādējādi arī jūsu spēja spēlēt.
Johnny Trigger: Action Shooter অ্যাকশন pgz
Jautra spēle, lai gan tā kļūst ļoti atkārtota. Reklāmu daudzumam šajā spēlē jābūt nelegālam, to ir tik daudz. Vislabāk spēlēt ar iespējotu reklāmu bloķētāju.
Spēle ir jautra, taču viņi izņēma visus manus datus no mana konta. Man patīk spēle, bet vai varat, lūdzu, to labot
Šī spēle ir jautra, un man patīk nopelnīt visus vienumus, taču viss ļoti atkārtojas, un spēlē nav īstu grūtību. Arī viņam šķiet, ka slikto puiši visu laiku gaida, kad tu palaidīsi garām, pirms nospiež sprūda. Būtu labāk, ja viņiem būtu nepieciešams ilgāks laiks, lai jūs pamanītu, nevis uzreiz pamanītu jūs un jūs viņus nošaujat, kamēr viņi nolemj jūs nošaut. Arī es atklāju kļūdu un nevarēju atrast vietu spēlē, kur ziņot par kļūdu.
Atrodiet citu spēli bez neviena no lieliskajām īpašībām. Jūs pat nekontrolējat savu raksturu, vienkārši stāvat un gaidāt, kad viņš izdarīs nevajadzīgus flips... Ložu trajektorija ir izslēgta un nav pareiza pat palēninātas kustības cīņai. Un burtiski katra līmeņa sākumā un beigās ir jāizlasa reklāma... Tiešs atkritums (un patiesībā tam bija potenciāls būt jautram, taču pārsteidzoši, gluži pretēji). Ļoti vīlies. Neieteiktu.
Artis Auziņš baigais muļķis
Johnny Trigger: Action Shooter Екшн hjq
kruta spele man jau ir 100 level
Jā, tā ir lieliska spēle, tikai pēc tam, kad reklāma ir beigusies, tā sāk aizkavēties, un man tā ir jārestartē, lai tā neaizkavētos. Ja jūs, lūdzu, varētu to izlabot, es noteikti to novērtētu un piešķiršu jums 5 zvaigznes. Liels paldies. 😎 Dodies uz Džoniju Trigeru! 😎😎
Laba patika
Ja vēlaties iztērēt apmēram pusi savas dzīves, atkal un atkal skatoties reklāmas par vienu un to pašu, šī spēle ir paredzēta jums. Katrs līmenis ir salīdzinoši vienkāršs, un nav īsti grūtības līknes, es izspēlēju 250 līmeņus un fons mainīsies, bet būtībā jūs darīsit 30 mīklas nejaušā secībā atkal un atkal, pat boss cīnās, varbūt ir 5 dažāda veida bosu cīņas, tāpēc vienkārši atkārtojiet vienu un to pašu mīklu atkal un atkal un pēc tam vēlreiz skatieties reklāmas.
Naiss spēle, bet viegla. ☺️👍🥰
Pārāk vienkāršotas vadīklas, taču vissliktākās ir reklāmas, jo līmeņi ir ļoti īsi (30 s?), un reklāmas tiek rādītas visos citos līmeņos. Ārprāts.
Tas ir jautri, līdz sāk atkārtot izkārtojumus... nav tā vērts, un galu galā visas reklāmas... būtu viena lieta, ja tās būtu kā ik pēc 10 vai vairāk līmeņiem, bet burtiski katrā vai divos līmeņos. Nekā dažreiz, lai iegūtu preces... nekā pat tad, kad skatāties tos, lai atrastu preces, jums tūlīt pēc tam tiek parādīta reklāma... spēlēju to divas dienas, esmu pabeidzis... tas ir visu šo spēļu vērts.
Man patīk spēle, bet es ienīstu reklāmas, lūdzu, atrodiet veidu, kā noņemt reklāmas
Kingdom Rush - Tower Defense Strateške igre rip
10/10 ļoti satriecoša spēle, un dizaina aspekts atbilst manai vēlmei.
Tā ir jautra spēle, un par uzvaru nav jāmaksā, ja nevēlaties reklāmas, varat izslēgt WiFi un uzzināt par savu varoņu stāstu, izmantojot priekšmetus, kurus apgūstat, tāpēc tas ir jauki.
Dieva spēle
Spēle bija diezgan jautra pirmajos 30 līmeņos.. tagad es esmu 55. līmenī, un man tas vienkārši kļuva garlaicīgi. Katrs līmenis ir tieši tāds pats, kas novērš izaicinājumu. Varbūt daži dažādi aspekti noteiktos līmeņos, bet kopumā tas ir viens un tas pats jēdziens.. ja jums patīk spēle, ko 3 gadus vecs bērns var pabeigt, lai pavadītu laiku, tad tā ir paredzēta jums. Ja vēlaties izaicinošai spēlei, jums būs viegli garlaicīgi no šī.
Šī spēle izmet jums reklāmas visur, kur vien iespējams. Pat ja atspējojat Wi-Fi, lai samazinātu reklāmu rādīšanu, jums ir nepieciešamas reklāmas, lai uzlabotu savu raksturu. Ir jānoskatās reklāma par katru atbloķēto apvalku un jāskatās reklāmas, lai iegūtu jaunus ieročus. Neietverot vairākas reklāmas katrā līmenī. Baidos, ka pilnos zvaigžņu vērtējumus piešķīra vai nu bezprātīgi bērni, vai roboti.
Johnny Trigger: Action Shooter Hərəkət xfgm
Tātad tā ir ļoti gluda spēle, tā darbojas labi, un grafika ir jautra. Tas rada vieglu atkarību, jo es joprojām spēlēju līdz 130. līmenim. Bet tas vairs nepaliek grūtāk, kad esat sasniedzis 50. līmeni, viss ir tieši tāpat. Nav reālas progresa vai pārmaiņu, un tas vienkārši kļūst novecojis. Ir daudz dažādu ieroču, bet nav daudz stimulu tos iegūt. Viens būtisks pagrieziens ir tas, ka spēle liek jums dot piekrišanu attiecībā uz privātumu, diezgan pārliecināts, ka tas nav pareizi.
Interesanti