Post by zoppkansconslucmi on Mar 6, 2022 2:36:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Real Cake Maker 3D Bakery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Real Cake Maker 3D Bakery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами код много ресурс ▞▞▞
▞▞▞ Real Cake Maker 3D Bakery 2022 version ▞▞▞
Мн
Прекрасна невероятна игра Но трудният процес е топенето на шоколада или маслото. Но аз наистина харесвам тази игра (◍•ᴗ•◍)❤
Обичам тази игра, изключителна е 😊😚😊😚Но някои нива са заключени, но ми харесва.
На някакъв етап вие, момчета, да работите на непълно работно време за двойка. Ще се радваме да го използваме тук. Това е свързано с iiiuiiiiuyuutyiitrg ние правим iure, за да се опитаме да се опитаме да направим с уникални идеи за подарък, за да може да мисля, че не би искал да ви. Може да ме искаш. Използвах малко. Може да съдържа привилегирован материал от приятел. Ще се радваме да го използваме тук. Това е свързано с нов телефон е съвместима част. Може да съдържа привилегирован материал от приятел. Ние iii iii мисля, че
Иска ми се да можех да дам 0 звезди, защото сестра ми проектира торта, която според мен беше невероятна, но нямаше да й позволи да спечели за нищо ТЕ ПРОСТО ИСКАТ ПАРИ!!!!!! Не беше за първи път😤👿😭😭😭😭
Избрах 3 звезди заради графиката и сестра ми обича тази игра
Дамата каза, че е първият купувачи, които получават най-евтиния паркинг в даден момент, за да го направят в този район и ще трябва да отида преди няколко минути и няма да дойде ооо, няма да бъда много добра сделка редовен посетител от голямо разнообразие през следващата седмица, за да види този файл на тази публикация, трябва да се опита и това е подходящ момент за няколко седмици от това, което трябва да бъде най-добрият ви залог за моя собствен бизнес е първият път, когато купувачите да вижте най-новото в обувките ми за мен и няма да бъда страхотен алте
Много e qka
असली केक मेकर 3D असल की नकल वाले गेम knr
Играта е добра, но всички неща не са отворени, трябва да ги отворите с ястия за истински пари като смутита и сватбени торти не се отварят и някои декори за торти, така че изтривам тази игра
Това е наистина страхотна игра, но някои места са заключени и трябва да платите за тях, но препоръчвам да изтеглите сега👍👍👍💗😍😂😊
не ми хареса играта много, защото всичко в тази игра е заключено. не можем да купим нищо от парите от играта, които имаме, за да го купим
Не мога да направя собствена торта. Към много реклами. Тази игра или се опитва да копира готвещата мама, или да направи нейна версия. Не изтегляйте това, това е загуба на време. Може би, ако го направите по-малко от реклами и го направите така, че НЕ трябва да приемам поръчките на хората и да правя моята СОБСТВЕНА торта!🤬
Просто предупреждава родителите, че иска да може да ви прави истински снимки за тортата... ако имате малки, които играят и качват снимки на себе си.
Real Cake Maker 3D Bakery Simulacije dnd
Това е много готина игра, но има два проблема, които са - първият проблем е, че тази игра има твърде много реклами. Вторият проблем е само опцията за кекс и опцията за торта за рожден ден е отворена. Затова моля това приложение да премахне скучните реклами и да отвори опцията за сватбена торта и опцията за приготвяне на сок.
Не се зарежда, изчаква се около 5 минути и след това се деинсталира. Загуба на време
Играта е лоша, защото в нея няма какво да правят, само пекат торта за рожден ден, торта за кукли и кекс и не с всички топинги не са отворени всички топинги и също така не отварят магазина за сок и торта как мога да го отворя скучно ми е, когато играя твоята игра 😠😠😡😡
Това е добра игра за забавление, но отново и отново трябва да направим същата торта, но е хубава игра
Тази игра е много скучна, защото я играя с цяла 1 година и също получих много звезди, но времето минава и не мога да направя другите торти, както е дадено в играта, просто мога да правя тарталети и торти за рожден ден, наистина е най-лошото игра . Моля, направете нещо, за да направите играта възможно най-скоро.
готино
Има много заключени елементи, дори не мога да изпека сватбена торта, която е досадна, защото когато изтеглите, виждате, че това е невероятна игра, но когато я играете, всички артикули се заключват всеки😤, където това не е честно, защото струва затова и давам две сега, когато е справедливо😓
Тази игра е много лоша.Не харесвам тази игра.Не е добра.Искам добри нива от тази игра.Вашата пекарна империя, тази игра беше отлична и аз също оцених тази игра, дадох на тази игра 5 звезди но тази игра не е така, ще дам на тази игра 1 звезда. Съжалявам, че давам по-малко звезди. Следващия път, моля, дайте ни интересни нива, но не и скучни.☺
Вечеря много много много вечеря игра
Наистина обичам това приложение, но мисля, че има повече функции и повече магазини са отворени за това Има само 2 магазина са отворени, тортата и тортата за рожден ден, но това е наистина страхотна игра, затова ще дам на това 5 звезди...... ❤❤❤❤ наистина добро приложение...
Отвратително това е да ме молиш да използвам пари за закупуване на елементи от тази игра, това не е правилно за дете, така че го оправи с монети или звезди
Все още не играх тази игра СЕГА, но видях снимката, но не ми хареса тази игра, защото става много късно ЗА инсталиране
Тази игра е добра, но всички продукти са заключени, само 2 или 3 са отключени и съм я играл 1 седмица, но след това ми стана скучно, така че за това й давам 3 звезди, ако има още подобрения, тогава ще инсталирайте отново тази игра
Това е много добра игра, обичам я
Real Cake Maker 3D Bakery Simulacije dnd
Не ми хареса тази игра твърде много, защото винаги само печелим, тогава направих торта и не я украсих и изпратих на състезание и спечелих тя е програмирана само за победа, толкова ми беше скучно, след като бях първи и първи, затова я оцених само с 3 звезди
Хубава е
Тази игра е много важна, за да бъде тази торта много отлична и толкова много ми харесва тази игра с торта🎂
Тази игра не е толкова лоша, но сватбената торта и juse не са отворени. Моята пекарна Empire е същото приложение, но всяко нещо е отворено и с повече рецепта. Ако отворите сватбената торта и юсе ще бъде много, много добра игра.
Фантастично приложение, но беше и най-лошото, когато приготвих торта, не влизаше в устата на клиентите
Thingy for you tinku masi ro ankdin dora the Explorer и Windows mobile phone kare е добра идея за amar satha kotha bolar thakla и Windows mobile phone kare е Explorer и Firefox, а браузърът Chrome е моят tiktok и аз знам дали се интересувате в тази група е моят tiktok fjhg
असली केक मेकर 3D असल की नकल वाले गेम knr
Тази игра струва 10000000000000000000000
Skin Tools ხელსაწყოები ppxu
Това е много хубава игра, харесвам я най-вече.