Post by rewhirlrileflia on Feb 28, 2022 22:55:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mergedom: Home Design ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mergedom: Home Design IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zvýšiť kryštály hack ▞▞▞
▞▞▞ Mergedom: Home Design 2022 version ▞▞▞
Vynútené reklamy sú znakom zlých vývojárov.
To je v poriadku, nie brilantné. Žiadna dejová línia. Hrané už chvíľu.
Glitch často a plný reklám, veľmi otravné
Pokúsil som sa kúpiť darčekový balík za 2,99 USD, aby som sa dostal k ďalším bezplatným balíkom, a strhlo mi to peniaze z účtu, ale balík mi nedal. Tiež som poslal e-mail, aby som sa pokúsil vyriešiť svoj problém, ale nedostal som žiadnu odpoveď, takže som hru odinštaloval
Neznášam, ako niekedy, keď si pozriete video o energii, môžete kliknúť a kúpiť energiu za mince. Celkovo 3,5/5.
Mám s tým veľa problémov
Hra je zábavná a trochu návyková, ale vidím, že bude nudná, ak nám nedovolíte podieľať sa na dizajne miestností. Práve som spustil kúpeľňu a som tam 4 položky a ešte mi nebolo dovolené nič navrhovať. Aký je potom zmysel hry? Mali by ste nám tiež dovoliť vyhrať červené kryštály, a nie ich kupovať. Dokážem žiť s reklamami.
Práve som začal hrať hru a nedokázal som pohnúť vedro v hlúpom návode! Stráta času!
V poslednej dobe to nedáva viac energie sledovaním reklám!!!!!! Pozeráme a nič nezarobíme
Táto hra je taká skvelá, ale bez reklám je lepšia, btw je to najlepšia hra všetkých čias, milujem ju, ale mali by ste pridať viac miestností a bolo by to lepšie, ale hrám ju každý deň milujem ju tak veľmi, že potrebuje aktualizácie a viac lepších vecí
Skvelá hra na ničenie času 🥸
Hra je v poriadku, ale náhodné vyskakovacie reklamy uprostred hry ma nakoniec dostali. Som tak chorý z reklám na Family Island. Heeeeelp.... otravné ako čert. A ak sa pokúsite o x von a miniete tlačidlo o milimeter, dostanete sa priamo na stránku sťahovania. Nie!
Mergedom: Home Design Hádanky pkkh
Thik haiii
Zamilujte si kapsulu s neobmedzenou energiou! Táto hra tiež rozdeľuje produkciu s lepším pomerom k požiadavkám na hľadanie ako ktorákoľvek iná zlučovacia hra Dobrá práca
Nehanebná fremium hra. Doslova každé klepnutie, ktoré v hre urobíte, míňa energiu. Vedrá/zásuvky/súbory s náradím, ktoré vám dávajú položky, ktoré potrebujete, bez akéhokoľvek zjavného dôvodu, okrem toho, že vás pozývajú minúť na zrýchlenie časovačov. Hral som hru asi 5 minút, kým som sa s tým stretol. Odinštalovať
Riding Extreme 3D 9+ Jeux de courses btyn
Ak máte radi reklamy, toto je hra pre vás (nikto)
Energia sa rýchlo míňa, so zvyšujúcou sa úrovňou je to ťažšie, pretože úroveň energie je od začiatku rovnaká. Tri 🌟 iba ak nedokážete zvýšiť energiu so zvyšujúcou sa úrovňou
Je fajn ale prestáva dávať úlohy a je to trošku nuda 😔
Mergedom: Home Design Başsındırma wtbm
Táto hra ma veľmi baví, ale musím každých pár minút sledovať reklamy, aby som nabral viac energie, rýchlo sa míňa.
Pre mnoho reklám, viac ako iné podobné hry
Veľmi zábavná návyková hra.Nedávna aktualizácia však zastavila zlučovanie prázdnych nádob maximálnej úrovne do stromu mincí napriek tomu, že mi opakovane hovorili, aby som tak urobil, a ja už jednu mám.
Mergedom: Home Design Jumboq wzxf
Dobrá hra, ktorá je už chytená len množstvom reklám
😮
Je to zábavná hra, ale čím vysoko idete, tým je to ťažšie
Baví ma to, ale ruší to môj pokrok v tom, čo robím doma, zatiaľ čo moja zlučovacia doska zostáva rovnaká. Včera som skoro dokončil obývačku, keď som sa dnes prihlásil, musel som to všetko urobiť znova. Teraz sa to isté stalo s kuchyňou!
Skvelá hra! Dokázal by som hrať celé hodiny! Prial by som si, aby v inventári bolo viac úložného priestoru.
Zo všetkých d merge deco hier sa mi najviac páči táto, grafická prehľadnosť, jednoduchá, usporiadanie d pracovnej plochy, zoznam úloh je... Prehľadný, nie zložitý.. nerozvetvujúci sa na veľa pracovnej plochy... nepamätám si dobre, chcem si uvoľniť mozog. d deco sekcia... jednoduché a proste pekné. Len možno budete príliš skoro bez energie..oddýchnite si alebo zaplaťte za hru. D reklamy Nevadí mi to, ale uistite sa, že sú správne.
Milujem hru, ale po niekoľkých týždňoch hrania už nie sú žiadne izby. Čaká sa na aktualizácie, keď sa hra náhle minulú noc neotvorí. Pokračujte v načítavaní. Verím, že si hra zaslúži 5 hviezdičiek. Ale potrebujem vyriešiť problém
Strašné. Stráta času.
Táto hra nie je rovnaká ako reklamy
Mergedom: Home Design Sestavljanke ijyf
Po 2 dňoch to vynulovalo všetku moju prácu a bol som na poslednej úrovni, takže 0 hviezdičiek