Post by rewhirlrileflia on Feb 28, 2022 22:40:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bricks Breaker Fun ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bricks Breaker Fun IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code glitch gold ▞▞▞
▞▞▞ Bricks Breaker Fun 2022 version ▞▞▞
Πολύ ωραίο τόσο χαριτωμένο παιχνίδι που το λατρεύω
αυτή η εφαρμογή είναι καλή
Σταμάτησα γιατί δεν μπορώ να ξεπεράσω το #75. Βαρέθηκα να κάνω και τα άπειρα. Αλλά είναι ight fam
Λατρεύω την ευκαιρία
Πάρα πολλές διαφημίσεις, πολλές από τις οποίες παίζουν στη μισή ταχύτητα, αναγκάζοντας τις εκτεταμένες διαφημίσεις στη συσκευή αναπαραγωγής. Εκ προθέσεως? Από την όψη των πραγμάτων, μάλλον ναι. Απεγκαταστάθηκε.
Ο Juast ξεκίνησε το παιχνίδι tyhgis paticular, ας το δοκιμάσω για λίγο και θα βαθμολογήσω και θα δώσω τη γνώμη μου
Το παιχνίδι είναι εντάξει, αλλά οι ανατριχιαστικές διαφημίσεις είναι παντού.
Bricks Breaker Fun სხვადასხვა vdn
Δεν φαίνεται όπως αναμενόταν
Ωραίο καλό ενδιαφέρον
Bricks Breaker Fun 休閒 fcz
Πολύ κακό
Bricks Breaker Fun Казуални qge
Χωρίς τέλος παιχνιδιού
Του έδωσα 4 εκκινήσεις γιατί πραγματικά με τρελαίνει όταν ένα παιχνίδι σου ζητά να το βαθμολογήσεις σωστά όταν ξεκινάς να το παίζεις για πρώτη φορά.
Μερικά από αυτά τα επίπεδα με πιάνουν για λίγο, κάτι που με απογοητεύει, αλλά γενικά είναι διασκεδαστικό
Μαστάκι
καλό παιχνίδι
Κουκούλα για παιχνίδι
Σκληρός
😠😠😠
Θα ήταν φοβερό αν δεν χρειαζόταν να κάνω κλικ στο google play για να επιστρέψω στο παιχνίδι μετά από κάθε επίπεδο.
👍
Αντιμετωπίζω πρόβλημα απαγχονισμού στο Appo A31 μου
Lund παιχνίδι h ye
Έχει σχεδιαστεί για να αυξάνει την πίεση σε κάποιο επίπεδο, για παράδειγμα (75 δεν είναι εφικτό). απεγκατέστησα.
Πρέπει να μάθω περισσότερα σχετικά με το πώς να κεφαλαιοποιώ τις βολές μου
Η διασκέδαση δεν μπορεί να σταματήσει να παίζει
Είναι χαλαρωτικό και διασκεδαστικό
παίζεται εύκολα. τόσο ενδιαφέρουσα εφαρμογή.
Το χειρότερο παιχνίδι
👍👍👍
Bricks Breaker Fun Hygge fmrd
Δώσε μου αλόκ
Καλή εφαρμογή για να περνάς την ώρα σου. Ορισμένα επίπεδα φαίνονται παρόμοια. Κάποια είναι πιο απαιτητικά. Συνολικά αρκετά καλή εφαρμογή. Οι διαφημίσεις είναι χάλια όμως.
Nitin ωραία
Ωραίο παιχνίδι και timepass
Λολ χαχα
Το παιχνίδι κάνει τα πάντα μόνο του, απλά κάντε κλικ σε ένα τούβλο... κουτσό
Αυτό είναι το καλύτερο για παιδιά και lol για ενήλικες και πάρα πολλές διαφημίσεις υπάρχουν μέχρι να απενεργοποιήσετε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, οπότε είναι lol παιχνίδι και του δίνω ένα αστέρι
👍️👍️👍️
Απολαμβάνω αυτό το παιχνίδι μέχρι στιγμής.
δεν είναι κακό.
😊😊😊😊😊😊😊😊
Είναι ένα μοναδικό παιχνίδι, όπου το παιχνίδι είναι τόσο προκλητικό όσο θέλετε να είναι..... Μπορείτε να πετάξετε τυχαία μπάλες προς οποιαδήποτε κατεύθυνση και να κερδίσετε το επίπεδο Ή μπορείτε να επινοήσετε μια στρατηγική για να νικήσετε το επίπεδο λιγότερες κινήσεις με υψηλότερο σκορ. Μπορείτε επίσης να απλοποιήσετε τη στρατηγική σας. Απλά η προσπάθεια να αποκτήσετε 3 αστέρια σε κάθε επίπεδο μπορεί να είναι διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα! Ευχαριστήστε τους προγραμματιστές σας που σκέφτονται έξω από το κουτί (πραγματικά\Πραγματικά)ú Για τη σκέψη INSIDE THE BOX με πολλά & πολλά 'oBall' ΕΙΡΗΝΗ✌️LOVE❤️&HARMONY&🎶
Δροσερός.
Naic
Μου άρεσε αυτό το παιχνίδι, αλλά τώρα μου ζητά να συνδέομαι στο Google κάθε φορά και πριν από κάθε νέο επίπεδο. Δεν θέλω να συνδεθώ και δεν έχω τρόπο να σταματήσω αυτό το αναδυόμενο παράθυρο. Παρακαλώ βοηθήστε με να το σταματήσω.
Τέλειο
Score! Hero 2022 體育競技 zyu
Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι που πρέπει να το δοκιμάσετε
કુલદીપ
Οι διαφημίσεις έχουν βελτιωθεί και αφορούν μόνο άλλα παιχνίδια τώρα, επομένως πρέπει να έχετε αλλάξει κάποια ρύθμιση. Εκτιμάται. Δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με τις αναζητήσεις μου, αλλιώς δεν θα λάμβανα τέτοιου είδους διαφημίσεις και θα λάμβανα περισσότερες διαφημίσεις καταστημάτων χειροτεχνίας ή διαφημίσεις για ιατρικά πράγματα, ταινίες και anime, καθώς αυτό είναι το μεγαλύτερο μέρος των όσων αναζητώ στο Google.