Post by rewhirlrileflia on Feb 28, 2022 22:37:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wheel of Fortune Words ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wheel of Fortune Words IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sukčiavimas padidina pinigus ▞▞▞
▞▞▞ Wheel of Fortune Words 2022 version ▞▞▞
Nykščiai aukštyn. Puikus klientų aptarnavimas. Iškilus mano problemai, kūrėjas sugebėjo ją išspręsti ir nuo to laiko aš neturėjau jokių problemų.
Wheel of Fortune Words Словесни wcgh
kai sugebi sukti ratą, jų negausi daug. taškų, atrodo, kad kiekvieną tomą gaunate tiek pat
Gerai atnaujinimas! Garsas ateina ir praeina kada nori!!! Man labai patinka žaidimas! Bet su garsu tikrai reikia padirbėti!!!!!
Man nepatinka šis žaidimas, nes šis žaidimas neprieinamas akliesiems.
Smagu žaisti, bet visiškai per daug skelbimų! Daug labiau nei bet kuris kitas žaidimas, kurį žaidžiu, nemokėsiu jų atsikratyti.
Per daug skelbimųssss!!!!
ką aš galiu padaryti su pinigais
Wheel of Fortune Words คำ jjr
puiku, ypač jei jums nuobodu arba jei turite laukti kažkur praeityje, taip greitai linksmindamiesi ir mokydamiesi, manau
Wheel of Fortune Words Kelime tjzv
kol kas viskas gerai, kaip ir kiti, bet po tiek daug lygių galite pasukti ratą, neblogas žaidimas, fonas malonu žiūrėti
„Wordscapes“ RIPOFF, beveik identiškas Pašalinama
Žaidimas užšąla po kiekvieno galvosūkio.
Išlaiko mano dėmesį... šiek tiek ilgiau nei įprastai. Man lengvai nuobodu.
Per daug skelbimų žaidimo metu!
Šlamšto skelbimai, kuriuose skamba muzika. Net ir išjungus žaidimo garsą. Venkite šios crapware! Vertinčiau nuliu žvaigždučių, jei būtų tokia galimybė
Linksmas žaidimas. Atrodo ir jaučiasi kaip žodžių peizažai, bet man patinka laimės rato tema, nes galiu sukti ratą. Labai tinka žaisti keletą raundų ant jono.
Norėjau suteikti jam 5 žvaigždučių įvertinimą, bet aš ne, nes aš baigiau 19 lygį ir tai neleis man žaisti 20 lygio, todėl pašalinu šį žaidimą.
Ne taip, kaip fortūna
Jei esate „Word“ žmogus, galite žaisti šį žaidimą visą dieną, tai bus sudėtinga ir pradėti mokėti grynaisiais!
Tai tik užmaskuota žodžių paieška. Linksma, bet ne tai, ko tikėjausi
Geometry Dash World আর্কেড dbhr
Galvosūkiai kartais yra įdomūs ir labai sudėtingi, o dažniausiai jie būna labai lengvi, bet aš tikrai mėgstu iššūkius ir man labai patinka šis žaidimas, dėkoju už tai, kad mums suteikiama galimybė jį žaisti.
tai geras žaidimas, nors kai kurie žodžiai yra tik santrumpos arba visai ne angliški žodžiai
Man patinka šis žaidimas, kuriame galvosūkiai sprendžia laimės žodžius ir jo didžiulis skirtumas beveik kaip laimės ratas, bet nežaidžiu su poromis. žaidi vienas, kad laimėtum pinigų. Tai darau pirmą kartą šiais 2021 m. rugpjūčio mėn.
Wheel of Fortune Words Sanapelit vlp
myliu šį žodžių žaidimą. Žaidė kitus žodinius žaidimus, bet jiems pasidarė nuobodu. Man tiesiog patinka žaidimas.
Pateko į 423 lygį. Vienas iš žodžių buvo SETT. apibrėžimas.. pasenusi SET versija. Tikrai? Jūs suvokiate. Nekurkime žodžių ir apibrėžimų. Kai vartojate tokius žodžius, tai nutraukia žaidėjo seriją ir sugadina žaidimą. Atsakant į kūrėjų atsakymą. Jūsų žaidime SETT buvo apibrėžta kaip „pasenusi SET versija“.
85 lygiu negali išsigryninti pinigų. FAKE žaidimas bus pašalintas po 2 dienų!!
Puikus žaidimas. Labai patiko žaisti žaidimą, bet tada atėjo atnaujinimas. Atnaujinimas vėl įdiegia žaidimą ir neleidžia pašalinti kito / 1-ojo diegimo. Prašau pataisyti...
visai ne iššūkis
Per daug reklamų Per daug skelbimų
Žaidimas yra įdomus, be skelbimų, tai sudėtingas žaidimas, smagus, smagu, mėgaukitės, ačiū, reikia daugiau šio žaidimo,
Man patinka žaidimas, bet tik 4 žvaigždutės, nes supratau, kad įvedu žodį, o pasiekęs pabaigą laužau smegenis dėl paskutinio žodžio, kad rasčiau, kad tai yra žodis, kurį buvau įvestas anksčiau. Vėlgi, tai gali būti, kad aš neteisingai įvedžiau raides – bur, dabar taip nutiko keletą kartų. Nepaisant to, smagus žaidimas. Mėgautis!
man patinka žaisti šį žaidimą, aš rekomenduočiau savo draugams žaisti šį žaidimą, jis išmokys jus daug rašybos ir dar daugiau, šis žaidimas atrodo labai linksmas, man patinka laimės ratas. Išleidau šį naują žaidimą
Nežinau lygių ir turiu uždirbti brangakmenių, kad atskleisčiau paslaptis, bet negaliu pereiti į jokius lygius, kad juos uždirbčiau. Tame puslapyje jis užšąla
Kalbu telefonu
skelbimai kas 2 galvosūkiai, pašalinkite.
gerai, kai per daug pavargęs galvoti
Žaidimas ok. Nėra realių instrukcijų, kaip naudoti kitas žaidimo parinktis
žaidimas yra puikus, tačiau viena išimtis yra tada, kai jūs gaunate žodį ir žaidimas jums sako, kad tai nėra žodis, bet tada vėl įdedate dame žodį ir tada jis jį paima. kas su tuo yra
Gerai
nuobodūs skelbimai erzina
Man labai patinka šis žaidimas. Tačiau nuo paskutinio atnaujinimo po daugybės skelbimų mano ekranas tampa visiškai juodas ir negrįžta į žaidimą & Turiu uždaryti programą & paleiskite iš naujo, kad galėtumėte žaisti. Išspręskite šią problemą.